Hoe wij werken – Invano Bouw

Hoe wij werken

Doordacht bouwen is de kracht van onze onderneming
Onze visie is dat, direct vanaf de start van een ontwerpfase, het plan voor innovatief bouwen wordt meegenomen. Indien u een woning- of bedrijfspand van plan bent te gaan (ver)bouwen, is het verstandig om goed na te denken over de duurzame keuzes die u als klant in uw bouwplan wilt meenemen. De weg naar doordacht bouwen begint bij de initiatieffase. In deze fase bestaat de mogelijkheid dat u, als opdrachtgever, uw keuzes in bouwteamverband met de architect, de aannemer en de constructeur bespreekt.

Renovatie en onderhoud

Als u van plan bent om uw bezit te renoveren en/of te onderhouden, kan InvanoBouw dit in vele opzichten voor u realiseren. Het vervangen van uw buitengevels of een inpandige verbouwing behoren tot een van de mogelijkheden van een (totale) renovatie van uw woning of uw bedrijfspand.

Nieuwbouw en utiliteitsbouw
Hebt u de wens of gedachte om nieuwbouw of utiliteitsbouw te realiseren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken met de juiste partijen om uw droom te realiseren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan bouwen onder architectuur. Hebt u een idee maar weet u niet hoe u dit moet uitwerken. InvanoBouw helpt u hierbij!

SONY DSC SONY DSC


Top