Energiebespaarlening – Invano Bouw

Energiebespaarlening

Het is zover. Woningeigenaren die hun voornemen om te investeren in een energiezuinige woning in het nieuwe jaar willen verwezenlijken, kunnen de daad bij het woord gaan voegen. Vanaf vandaag is het mogelijk een Energiebespaarlening af te sluiten om slim te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Hiermee bespaart u energie, verbetert u uw wooncomfort en spaart u het milieu! Bovendien kunnen energiebesparende maatregelen bijdragen aan het waardebehoud van uw woning.

Misschien denkt u al langer na over energiebesparende maatregelen maar kunt u de kosten niet in in één keer opbrengen. De Energiebespaarlening helpt u om te investeren in maatregelen zodat u uw woning energiezuiniger kunt maken. Dankzij de lening hoeft u de kosten hiervoor niet in één keer op te brengen. U kunt de lening afbetalen in maximaal tien jaar, afhankelijk van hoeveel u leent. Bovendien leent u tegen een aantrekkelijke rente.

De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiële bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd. Op de website www.ikinvesteerslim.nl vindt u volop informatie over energiebesparing en energiebesparende maatregelen. U kunt de lening online aanvragen.

Werkt u bij een gemeente, provincie, financiële dienstverlener of bent u makelaar, aannemer of installateur? Kijk dan bij www.ikinvesteerslim.nl/zakelijk.

www.invano-solar.nl


Top